Alles over duikschool LimburgDiving

LimburgDiving is een duikschool in Roermond gelegen op het prachtige Resort/jachthaven Marina Oolderhuuske en we geven les volgens het PADI systeem.

Onderstaand vindt je alles over de duikschool LimburgDiving.

Of je nu in twee dagen je duikbrevet wilt halen of daar graag wat langer over doet, dat is voor ieder persoon anders. Wat te allen tijde voorop moet staan is deskundige begeleiding, veiligheid en plezier hebben. Met een eigen Course Director, ervaren Instructeurs en Divemasters kunnen we alle mogelijke opleidingen aanbieden, van een introductieduik in het zwembad tot aan een Divemaster opleiding en in samenwerking met Brabantdiving en  Sealand Diving, ook alle opleidingen tot duikinstructeur.
Ben je al ervaren en op zoek naar meer uitdaging? Dan kan je bij LimburgDiving terecht voor Sidemount Diver en diverse TEC-opleidingen zoals TEC 40, TEC 45, TEC 50. Een groot voordeel is dat je een aantal skills kunt oefenen in ons 5 meter diepe zwembad. Ook bieden we diverse DAN-opleidingen aan. Kortom: een duikschool met een zeer breed en gevarieerd aanbod.
Naast een duikschool hebben we ook de mogelijkheid om in ons afgebakend duikgebied vrij te duiken. Alle informatie hierover vindt hier. Wil je graag in clubverband duiken dan kan je eventueel in Eindhoven terecht bij Brabant Diving welke wekelijks zwembadtrainingen geven voor de clubleden. Daarnaast organiseert Brabant Diving ook diverse clubactiviteiten. Klik hier voor meer informatie over de duikclub.