Vrije duik in de zuidplas


De duikstek:

Mooie natuurstek, gelegen op het Resort Marina Oolderhuuske. Je komt hier van alles tegen, zelfs zalmen en meervallen. Kenmerkend voor de plas zijn de vele mosselbanken en een prachtige rietkraag. Op 12 meter diepte ligt het wrak de Ghost, een kajuit boot van 14 meter lang. In de kajuit zit meestal veel vis en als je geluk heb schuilt er een meerval in de kajuit. Op 22 meter ligt een klein wrak vlakbij het diepe platform, ook hier kan je een meerval tegen komen die van het wrak regelmatig zijn thuisbasis maakt. Verder ligt er nog een auto wrak en zullen we in 2021 in het kader van Aware nog objecten gaan neerleggen zodat er meer leven komt. De duikstek is afgebakend middels een boeienlijn maar mocht je de weg kwijt raken zal je een boei moeten oplaten. Duiken met een boei is dan ook verplicht.

Openingstijden, kosten en aanmelden:

Openingstijden:
April t/m Oktober op zaterdag en zondag van 09:30 tot 17:00
Overige tijden in overleg.
Entree:
€ 6,50 per persoon (inclusief een kop koffie of thee)
Aanmelden:
Boek hier direct je vrijduik:  Boek hier je vrijduik
Parkeren:
Voor de slagboom aan de linker kant kan je gratis parkeren (beperkt aantal plaatsen)
Indien de parkeerplaats vol is kan je parkeren op de bezoekersparkeerplaats van Marina Park Oolderhuuske, kosten hiervoor zijn € 2,-.
Je kunt gratis gebruik maken van onze haal en breng service voor je duikspullen. Bel hiervoor naar degene die dienst heeft op het nummer: 06-20637996.

 

Opleidingen:

Door  4 platformen in het water  is de locatie uitermate geschikt om opleidingen te doen. er ligt een klein platform om 3,5 meter diep, net voor de steiger. Op 7 meter liggen 2 grote platformen van 4x4 meter en de laatste ligt op 22 meter diep. Ben je een externe instructeur en heb je interesse om de opleiding bij ons op locatie te geven stuur dan even een mail naar info@limburgdiving.nl  en we zullen je voorzien van alle mogelijkheden welke wij te bieden hebben.

Club lidmaatschap Eindhoven:

Ben je op zoek neer een gezellige duikclub en wil je graag je skills bij houden in het zwembad dan kan je terecht in onze duikschool te Eindhoven.
Wat kunnen we je daar bieden?

Het clublidmaatschap kost € 48,75 per kwartaal, en wordt iedere kwartaal automatisch geincasseerd.

Wat krijg je hiervoor:

40 clubtrainingen in een 5 meter diep zwembad (Pieter van den Hoogenband bad in Eindhoven)
Flesvullingen op de donderdagavonden dat we het zwembad hebben. (voor en na de training)
10% korting op vervolgcursussen welke na de openwater cursus worden gevolgd.
Van April t/m Oktober de 1e zondag van de maand een georganiseerde clubduik.
Vakantieperiodes van April t/m Oktober als we het zwembad niet hebben op donderdagavond een clubduik.
Voorrang op inschrijvingen voor uitjes (clubweekend en verre reis)
Vragen over het lidmaatschap, of wil je gewoon eens vrijblijvend een kijkje komen nemen of een training bijwonen? Stuur een e-mail via onze contact pagina en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk! Ben je nu al overtuigd en wil je je direct inschrijven, download dan hier het Inschrijfformulier club lidmaatschap met zwembad mogelijkheden.  Je kunt het formulier volledig invullen en ondertekend terug mailen of mee brengen naar de clubavond.

Buitenwater clublidmaatschap:

Dit laagdrempelig semi clublidmaatschap is bedoeld voor diegenen die geen interesse hebben om wekelijks in het zwembad te trainen maar wel graag met een club enthousiastelingen deel wil nemen aan club duiken en activiteiten.

Het buitenwater clublidmaatschap kost € 70,- per jaar en wordt jaarlijks automatisch geïncasseerd.
Wat krijg je hiervoor:

Van april t/m oktober de 1e zondag van de maand een georganiseerde clubduik.
Vakantieperiodes van april t/m oktober als we het zwembad niet hebben op donderdagavond een clubduik.
Voorrang op inschrijvingen voor uitjes (clubweekend en verre reis)
Vragen over het lidmaatschap, of wil je gewoon eens komen praten over de mogelijkheden? Stuur een e-mail via onze contact pagina en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk! Ben je nu al overtuigd en wil je je direct inschrijven, download dan hier het Inschrijfformulier club lidmaatschap zonder zwembad mogelijkheden.  Je kunt het formulier volledig invullen en ondertekend terug mailen of mee brengen naar de clubavond.

 

We zien je graag aan de waterkant!