€ 599,-

PADI Open Water Diver duikbrevet halen

 

Ervaar de vrijheid van onder water ademhalen.

 

 

Boek hier direct je cursus

Kom leer duiken en geniet van de onderwaterwereld

Wil je ook je PADI open water duikbrevet halen omdat je benieuwd bent naar de onderwaterwereld?…‘One planet, two worlds’

Het PADI Open Water Diver brevet is wereldwijd het bekendste duikbrevet. Na het afronden van deze duikcursus heb je een internationaal duikbrevet en mag je wereldwijd samen met een buddy tot een diepte van maximaal 18 meter gaan duiken.

In de opleiding leer je de basisbeginselen van het duiken. De opleiding bestaat uit het leren van de theorie via e-learning, 5 zwembadlessen (verspreid over 2 ochtenden) en je maakt 4 buitenwaterduiken.
Nadat je aanmelding voor de cursus krijg je een code waarmee je je op de PADI site kunt aanmelden voor de e-learning, daarna kan je direct online starten met het leren van de duik theorie. Dit doe je door middel van zelfstudie, hiermee start je onderwater avontuur direct! Klassikaal maak je een 'quick review' om de theorie af te ronden. In de zwembadlessen leer je de basisvaardigheden aan zodat je goed voorbereid bent om de buitenwater lessen af te ronden. Hier laat je zien dat je zelfstandig de benodigde vaardigheden beheerst.

De cursus wordt geheel gegeven op resort Marina Oolderhuuske in Roermond. Je hebt 3 dagen les van 9:00 tot ongeveer 17:00 uur.

Op de aanmeldformulieren staat de opleidingsagenda met alle data. Op onze vestiging in Zeeland kan dit zelfs meerdere keren per week. Klik hier voor alle mogelijk cursusdata.

In deze opleiding is AL je duikuitrusting inbegrepen. Je bent dus niet verplicht om al eigen materiaal aan te schaffen.

Optioneel:

Was je al van plan om zelf een goede duikbril en snorkel aan te schaffen, dan kan dat ook bij ons tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien krijg je bij aankoop van een bril en snorkel 5% korting op de duikcursus. Je kunt dit in het aanmeldformulier aangeven. Bij de 1e les kan je de duikbril passen. Je kunt dan de volledige cursus je eigen duikbril en snorkel volgen!

Prijs cursus van € 599,00 voor € 569,05 
Duikbril € 79,00
Snorkel  € 29,95
Totaal prijs € 678,00

Vanaf 10 jaar kan je al starten met deze opleiding. Je haalt dan een junior brevet. Hieraan zitten een aantal restricties. 10- en 11-jarigen mogen maximaal naar een diepte van 12 meter en moeten met een ouder/voogd of met een PADI professional duiken. 12-t/m 14-jarigen moeten duiken met een volwassene. Zodra men 15 jaar is wordt dit een volwaardig PADI Open Water Diver brevet.

Meld je onderstaand aan voor deze opleiding en ontdek een nieuwe (onderwater)wereld!

Cursus informatie:

Vooropleiding: Geen.
 Minimum leeftijd 10 jaarLogboek
Aantal duiken: 2 hele ochtenden in het zwembad/beschut water + 4 buitenwaterduiken.

Dit is inclusief:

Een theorie lespakket (online) en brevetaanvraag, quizes en theorie examen.

ALLE benodigde duikapparatuur voor in het zwembad en de buitenwater duiken. (eigen bril en snorkel is optioneel bij te bestellen)

GRATIS logboek om al je duikervaringen in op te schrijven.

Dit is exclusief:

Eventuele entreegelden voor de buitenwater locaties.

Na je Open Water Diver opleiding kun je verder gaan met de Advanced Open Water Diver opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk onderstaand de (start)datums en meld je direct aan voor de PADI Open Water Diver opleiding

PADI open water video

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials