€ 349,-

PADI Advanced Freediver

 

Maak een duik naar 20 tot 24 meter diepte op één ademteug.

 

 

Boek hier direct je cursus

Freediving is wereldwijd een fenomeen. Maar dat hoeven we jou niet uit te leggen, want als Freediver ken jij de basisbeginselen en technieken van deze bijzondere sport. En heb je waarschijnlijk al mooie en uitdagende freedives gemaakt. Wanneer je letterlijk en figuurlijk toe bent aan ‘verdieping’ van het freediven, is de PADI Advanced Freediver de opleiding voor jou. Tijdens deze vervolgopleiding van PADI Freediver, gaan we verder werken aan jouw theoretische kennis, technieken en vaardigheden. We gaan dieper in op effecten van freediven en jouw lichaam, we ontwikkelen jouw freedive vaardigheden naar een hoger niveau. We werken samen aan nieuwe klaartechnieken, vergroten jouw ‘breathhold ability’, verlengen jouw duiktijden en vergroten jouw maximale diepte. Daarnaast veel aandacht voor buddy-vaardigheden en veiligheidsprocedures. Kortom; de PADI Advanced Freediver Course is de opleiding om jou naar het volgende niveau te brengen.

Hoe ziet de cursus er uit
De cursus bestaat uit een theoriegedeelte, 2 zwembadsessies en 2 buitenwatersessies. Om goed voorbereid aan de cursus te kunnen beginnen maak je thuis al het theoriegedeelte. In het zwembad oefen je met statisch en dynamisch freediven en we oefenen klaartechnieken en reddingsvaardigheden. De lat ligt hier hoger dan tijdens de Freediver cursus. Tijdens de buitenwater sessies gaan we nieuwe dieptes opzoeken en we werken verder aan stroomlijning en zwemtechnieken. Na deze cursus freedive je comfortabel naar een diepte tussen de 16 en 24 meter. In Nederland kunnen we in de maanden mei t/m oktober de duiken in het buitenwater maken. In de resterende maanden maken we gebruik van een diep indoor zwembad. De extra kosten voor de les en entrée in het indoor zwembad zijn €60,- per keer. We proberen de sessies op 1 dag in te plannen.

Cursus informatie:

Vooropleiding: Freediver.
 Minimum leeftijd 15 jaar
 Aantal duiken: 2 buitenwaterduiken.

Dit is inclusief:

Een theorie lespakket (online).
Brevetaanvraag.

Dit is exclusief:

Eventuele vervoerskosten en entreekosten voor de buitenwater locaties.
Freedive uitrusting, dit is voor €50,- bij te boeken. (Pak, vinnen, masker, snorkel, lood en loodgordel)

Na je Advanced Freediver opleiding kun je verder gaan met de Master Freediver opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Meld je direct aan voor de PADI Freediver cursus

PADI Freediving video

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials