€ 175,-

EFR (Emergency First Response) cursus

 

Vergroot je vertrouwen.

 

 

Boek hier direct je cursus

EFR (Emergency First Response) cursus

De PADI Emergency First Response opleiding is een opleiding waarvoor we niet het water in hoeven. Je leert tijdens deze opleiding hoe je hulp aan mensen kan bieden die in een levensbedreigende situatie verkeren (primary care). Daarnaast krijg je ook het vervolg op de primary care (secundary care). Je leert hoe je verdere hulp kunt voortzetten tot de hulpdiensten arriveren.

Ook leer je om te gaan met een AED (Automatische Externe Defribillator), wat je moet doen als iemand geen hartslag heeft (reanimatie en hartmassage geven) en hoe je ernstige bloedingen moet behandelen.

Het is ook nog mogelijk om je EFR opleiding uit te bereiden met Care for Children (Kinder EHBO en reanimatie). Dit wordt geven aansluitend aan de EFR opleiding op dezelfde dag. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je hier gebruik van wil maken. Dit kost €50,- extra. Hiervoor krijg je de aanvullende les in Kinder EHBO en reanimatie, een extra lesboek en het brevet.

Deze opleiding is niet alleen bedoeld voor duikers. Ook niet duikers kunnen deelnemen aan deze opleiding. Het EFR brevet is een erkend eerste hulp diploma!

De EFR opleiding zal 1 dag duren waarin we de theorie ervan behandelen en de zelfstudie vragen zullen doornemen, waar je later op de dag een examen over krijgt. Daarnaast is het ook een praktische opleiding waarin we je de vaardigheden aanleren hoe je moet handelen in bepaalde situaties. We zullen de dag verder afsluiten met een aantal eind scenario’s, waarbij je de geleerde vaardigheden in de praktijk kunt toepassen.

Cursus informatie:

Vooropleiding: geen.
 Er is geen minimum leeftijd.
 Aantal dagen: 1 dag.

Dit is inclusief:

Een theorieboek.
Brevetaanvraag.

Dit is exclusief:

Eventuele bijkomende kosten indien je ook Care for Childer (Kinder EHBO) erbij wil boeken.

Na je EFR opleiding kun je verder gaan met de Rescue opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Meld je onderstaand direct aan voor de EFR cursus. 

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials