€ 499,-

PADI Master Freediver

 

Maak een duik naar 27 tot 40 meter diepte op één ademteug.

 

 

Boek hier direct je cursus

Als Advanced Freediver ken jij al de technieken van deze bijzondere sport. En je hebt waarschijnlijk al mooie en uitdagende freedives gemaakt. Wanneer je toe bent aan diepe freedive en lang je adem inhouden, dan is de PADI Master Freediver de opleiding iets voor jou. Tijdens deze vervolgopleiding van de PADI Advanced Freediver cursus gaan we verder werken aan jouw theoretische kennis, technieken, vaardigheden en uithoudingsvermogen. We gaan dieper in op effecten van freediven en jouw lichaam, we brengen jouw freedive vaardigheden naar een hoog niveau. We werken samen aan nieuwe klaartechnieken, vergroten jouw ‘breathhold ability’, verlengen jouw duiktijden en vergroten jouw maximale diepte. Daarnaast veel aandacht voor buddy-vaardigheden en veiligheidsprocedures. De PADI Master Freediver Course is de opleiding om jou naar het hoogste niveau te brengen binnen het freediven.

Hoe ziet de cursus er uit
De cursus bestaat uit een theoriegedeelte, 2 zwembadsessies en 2 buitenwatersessies. Om goed voorbereid aan de cursus te kunnen beginnen maak je thuis al het theoriegedeelte. In het zwembad oefen je met statisch en dynamisch freediven en we oefenen klaartechnieken en reddingsvaardigheden. De lat ligt hier hoger dan tijdens de Freediver cursus. Tijdens de buitenwater sessies gaan we nieuwe dieptes opzoeken en we werken verder aan stroomlijning en zwemtechnieken. Na deze cursus freedive je comfortabel naar een diepte van 27 of dieper. In Nederland kunnen we in de maanden mei t/m oktober de duiken in het buitenwater maken. In de resterende maanden maken we gebruik van een diep indoor zwembad. De extra kosten voor de les en entrée in het indoor zwembad zijn €60,- per keer. We proberen de sessies op 1 dag in te plannen.

Cursus informatie:

Vooropleiding: PADI Advanced Freediver (of gelijkwaardig).
 Minimum leeftijd 18 jaar
 Aantal duiken: 2 tot 3 buitenwaterduiken.

Dit is inclusief:

Een theorie lespakket (online).
Brevetaanvraag.

Dit is exclusief:

Eventuele vervoerskosten naar en op de buitenwater locaties.
Freedive uitrusting, dit is voor €50,- bij te boeken. (Pak, vinnen, masker, snorkel, lood en loodgordel)

Na je Master Freediver opleiding kun je verder gaan met de Freediver Instructor opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Meld je direct aan voor de PADI Master Freediver cursus

PADI Freediving video

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials