€ 45,-

Snorkel cursus

 

Geniet van het onderwaterleven.

 

 

Boek hier direct je cursus

Leer snorkelen en geniet van al het moois onderwater

Je wilt snorkelen op vakantie, maar je hebt het nog nooit gedaan? Of je hebt het wel eens geprobeerd, maar het ging niet echt soepel? In deze snorkel cursus bij Brabant Diving in Eindhoven leer je welke materialen je nodig hebt, hoe je ze het beste kan gebruiken en afstellen. Verder oefen je de basistechnieken waarmee je je verblijf in het water comfortabel kunt maken. En hoe aangenamer je je in het water voelt, hoe meer oog je zult hebben voor het kleurige onderwaterleven. In ieder geval gaan we in op de volgende dingen:

– Vintechniek
– Ademen door de snorkel
– Stap voorwaarts het water in
– Hoekduik
– Klaren van het masker (water eruit blazen)
– Klaren van de oren
– Kramp verwijderen bij jezelf en je buddy

Nuttige oefeningen die het snorkelen een stuk makkelijker maken en waardoor je jezelf veiliger in het water voelt. Zo kan je optimaal genieten van het vele moois dat de onderwaterwereld je te bieden heeft. Deze snorkel cursus kan je zelf of gezellig met het hele gezin volgen.

Deze snorkel cursus bestaat uit theorie uitleg gevolgd en een zwembadsessie. Mocht je daarna zelf nog willen oefenen dan kan je optioneel nog een extra les bijboeken waarbij je wel onder toezicht maar zoveel mogelijk zelfstandig het geleerde in de praktijk kan brengen.

Zwembad:De snorkelcursus is op donderdagavonden te boeken en wordt gegeven in het zwembad van Brabant Diving in Eindhoven (voor data zie het boekingsformulier). Andere dagen op aanvraag. Na ontvangst en uitleg over de theorie gaan we gezamenlijk naar het zwembad om de praktijkvaardigheden te oefenen.

Cursus informatie:

 Minimum leeftijd: 8 jaar
 Aantal lessen: 1x in het zwembad

Dit is inclusief:

Toegang tot het zwembad
Bril, snorkel en vinnen.

Optioneel:

Extra zwembadles: € 25,00 per persoon (inclusief snorkel materialen)

De snorkel cursus is iedere donderdag te boeken meld je direct aan voor de snorkelcursus

PADI open water video

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials