€ 379,-

PADI Referral open water cursus Vakantiecursus leren duiken

 

Start met leren in Nederland en duik af op een tropische bestemming.

 

 

Boek hier direct je cursus

In Nederland starten met je cursus en afduiken in het buitenland.

Wil je leren duiken maar je hebt op vakantie geen zin om veel tijd te verspillen aan het leren van de theorie en oefeningen te doen in het zwembad, volg dan bij Limburg Diving in Roermond de PADI Referral open water cursus Vakantiecursus. Kortom je vakantietijd optimaal benutten en toch je PADI open water brevet halen, hoe relaxt is dat! Dat noemen wij een Vakantie cursus leren duiken!

Tijdens deze cursus leer je duiken om daarna je cursus af te maken in een ander land, je kiest dus voor gemak en comfort in Nederland. Hoe werkt dat?

Eerst leer je de theorie, en ga je het zwembad in voor allerlei oefeningen.  De cursus bestaat uit 5 theorie hoofdstukken en 5 zwembadmodules en een theorie examen. De theorie doe je door thuis te leren en deze wordt bij ons voorafgaand aan de zwembadlessen kort besproken .

Als je alles goed hebt doorlopen krijg je van ons een referral formulier (Dit is een internationale doorverwijzing) waarmee je bij iedere PADI duikschool ter wereld de draad weer op kan pakken. De 4 vereiste buitenwater duiken voor je PADI open water brevet doe je dus in het buitenland.
De PADI duikschool waar je deze buitenwater duiken afrond vraagt tevens je brevet aan.

De cursus wordt geheel gegeven op resort Marina Oolderhuuske in Roermond. Je hebt 2 halve dagen les van 9:00 tot 13:00 uur.

Op de aanmeldformulieren staat de opleidingsagenda met alle data. Op onze vestiging in Zeeland kan dit meerdere keren per week. Kijk hier voor alle mogelijk cursusdata.

Optioneel:

Wil je graag de cursus volgen met je eigen duikbril en snorkel dan kan je deze bij ons een kwalitatieve goede bril en snorkel kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien krijg je aankoop van een bril en snorkel 5% korting op de duikcursus. Je kunt dit in het aanmeldformulier aangeven. Bij de 1e les kan je de bril passen.
Prijs cursus van € 379,00 voor € 360,05 
Duikbril € 79,00
Snorkel  € 29,95
Totaal prijs € 469,00

Cursus informatie:

Vooropleiding: Geen.
 Minimum leeftijd: 10 jaar.

Dit is inclusief:

Een theorie lespakket (online) en brevetaanvraag. Je brevet wordt in het buitenland aangevraagd.Logboek
ALLE benodigde duikapparatuur voor in het zwembad.
Aantal duiken: 2 lange sessies in het zwembad.
 Een Referral formulier voor de afgeronde vaardigheden.
GRATIS logboek om al je duikervaringen in op te schrijven.

Na je Open Water Diver opleiding kun je verder gaan met de Advanced Open Water Diver opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hier de (start)datums en meld je direct aan voor de PADI referral Open Water opleiding

PADI open water video

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials