€ 479,-

PADI Rescue en EFR cursus

 

Leer kijken naar andere duikers.

 

 

Boek hier direct je cursus

Have fun tijdens de PADI Rescue cursus, en leer naar anderen te kijken.

Na het afronden van je PADI Open Water Diver cursus waar je hebt leren duiken en de PADI Advanced Open Water Diver cursus waar je meer ervaring hebt gekregen, is het nu de tijd om ook echt om je heen te kijken naar andere duikers. Iedereen die de PADI rescue cursus heeft gevolgd, zegt ook dat dit de leukste cursus is van het PADI systeem.

De PADI rescue cursus leert je hoe je moet handelen in (duik) noodgevallen en hoe je deze zou kunnen voorkomen. Je krijgt les in zelfredzaamheid, stress bij duikers, eerste hulp bij duikongevallen, problemen met de uitrusting etc.

Door middel van zelfstudie bereid je je al voor op de theorielessen, waarin we de hoofdstukken nog toelichten en de vragen gaan bespreken. Tijdens de zwembadlessen leer je om te gaan met bepaalde ongevallen. Denk aan een duiker in paniek aan de oppervlakte, een bewusteloze duiker die op de bodem ligt of iemand die vermist is. Tijdens de buitenwaterlessen zullen er scenario’s plaats vinden, waarbij je wat je in het zwembad geleerd hebt toe te passen. Dit zal ondanks het serieuze scenario’s zijn, hilarische momenten zijn waar je nog lang aan terug zal denken. Verder zal je in het vervolg veel bewuster zijn van de ‘veiligheid’ in je omgeving.

Voor deze opleiding heb je wel een EHBO diploma (of gelijkwaardig) nodig. Daarom geven wij de EFR samen met de Rescue cursus. Mocht je al in bezit zijn van een geldig EHBO en reanimatie certificaat laat het ons dan even weten, mogelijk krijg je dan vrijstelling en korting voor de Rescue cursus.

Na je PADI Rescue opleiding kun je verder gaan met de PADI Divemaster opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Cursus informatie:

Vooropleiding: Advanced Open water diver.
 Minimum leeftijd 12 jaar.
 Aantal dagen: 3 dagen.

Dit is inclusief:

Een theorie lespakket (online).
Brevetaanvraag.

Dit is exclusief:

Eventuele entreegelden voor de buitenwater locaties.
Duikapparatuur, deze is tegen het gereduceerd tarief van € 104,25 voor de hele cursus bij te boeken.

Bekijk onderstaand de (start)datums en meld je direct aan voor de PADI Rescue en EFR cursus

PADI Rescue video

CHECK OUR PAST EVENTS ON INSTAGRAM

Testimonials